Video op uw evenement?

Video, dat is waar we goed en zeer gedreven in zijn bij TR Broadcasting. Video op elk evenement is wat wij doen! In Nederland maar zeker ook wereldwijd! Elk evenement wordt door ons even serieus behandeld. Van kleine evenementen voor bedrijven tot aan mega-producties voor grote enterprises en van een bruiloft tot aan een zakelijke commercial: Wij staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar!

Onze teams werken met plezier. En dat doen we omdat we van video houden! Post-Productie, Opnames maken en de voorbereiding: alles is even interessant en leuk en dat is waarom wij graag voor u klaar staan.

Het gezegde: “Klant is koning” is niet voor niets ooit bedacht. Bij ons ziet u, voelt u en ervaart u het gevoel van absolute en uitgebreide service. Wij vinden het belangrijk dat uw evenement met veel ervaring en professionaliteit wordt vastgelegd op de voor ons zo belangrijke video! Dat is waar wij het voor doen!

DE TOEPASSING

Het gaat bij TR Broadcasting voornamelijk om kwaliteit, professionaliteit en goede service. TR Broadcasting levert haar dienstverlening graag vol overgave. Dat doen we met al onze diensten en dat doen we voor uw evenement. Wat dacht u bijvoorbeeld van het geheel uit handen nemen van alle video voor uw evenement? U maakt uw ideeën aan ons kenbaar, wij evalueren uw verhaal, maken een plan op maat, zorgen voor de complete planning en het personeel en de apparatuur en zorgen voor het vastleggen van uw evenement! Wij ontzorgen u en zijn 24 uur per dag bereikbaar zodat u met al uw vragen gewoon bij ons aan kunt kloppen!

ONTZORGEN! DAT DOEN WE! DAAR ZIJN WE GOED IN!

Waar ook ter wereld: TR Broadcasting houdt van het ontzorgen van onze klanten. Wij zorgen geheel voor alle video en eventueel zelfs voor licht, geluid en alle overige zaken voor uw evenement! Video op elk evenement, dat is waar TR Broadcasting het voor doet!

Of het evenement nou een beurs is, een concert of een presentatie? Of uw evenement nou plaatsvind binnen uw bedrijf of op een andere locatie? TR Broadcasting regelt dat video volledig geregeld is en dat wij uw evenement op uw manier, goed, professioneel en vol kwaliteit wordt vastgelegd!

WAT DOEN WE?

TR Broadcasting levert volledige video! Dat betekend van een simpel tv-scherm voor op een beurs tot aan een complete tv-studio op locatie. Wij ontzorgen niet alleen: wij bouwen uw merk op! Wij maken uw merk professioneel door het toevoegen van visuals, het bouwen van prachtige commercials en het uitzenden van live-events zodat uw klant mee kan kijken. TR Broadcasting staat voor u klaar! En dat doen we 24 uur per dag, 365 dagen per jaar!

WIJ STAAN VOOR U KLAAR!

Wij staan voor u klaar. Dat doen we 24 uur per dag, 365 dagen per jaar met video op elk evenement! Heeft u opnames nodig van uw bedrijf of instelling? Van ENG-Teams tot aan meercameraregistraties en van het volledig bouwen van graphics tot aan live streaming! Wij staan voor u klaar! Voor particuliere en zakelijke klanten staan wij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar voor het leveren van onze dienstverlening. Ook voor lokale, regionale en landelijke omroepen werken wij graag. Heeft u vaker een camerateam nodig? Dan kunnen wij zelfs meerjarencontracten aanbieden! Wij zien uw (aan)vraag graag tegemoet.

Er zijn bij TR Broadcasting vele mogelijkheden. Wij komen dan ook graag in contact met u!

Contact

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem dan snel contact op met onze afdeling Sales voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer: 035 – 234 00 04 of via e-mail op: sales@trbroadcasting.tv.