Theaters & Evenementenhal

In een theater en bijvoorbeeld een evenementenhal vinden altijd prachtige concerten, evenementen, optredens en presentaties plaats. TR Broadcasting legt dit soort projecten graag vast en dat doen we meestal met onze meercamera-registraties.

Meercamera Registratie van TR Broadcasting, ook wel meercamera-registratie of multicam genoemd is een dienstverlening waarbij wij met meerdere camera’s uw evenement, concert of presentatie opnemen en eventueel op schermen kunnen laten zien of zelfs live kunnen uitzenden voor internet of televisie! Wij leveren niet alleen volledige meercameraregistraties voor professionele theaterproducties! Ook voor uw bedrijfspresentatie zetten wij eenvoudig een volledige show in gang!

Wij produceren niet alleen complete visuele effecten voor uw bedrijf of presentatie maar leveren zelfs licht, geluid en een complete meercameraregistratie voor uw bedrijf. Wij doen dit al in opdracht van vele theaters en bedrijven.

U heeft bijvoorbeeld jaarlijks een fantastische bijeenkomst voor uw leden maar niet iedereen kan aanwezig zijn? Of niet iedereen past op 1 locatie? Dan levert TR Broadcasting volledige tv-schermen of beamers inclusief een complete meercameraregistratie die we eventueel ook kunnen uitzenden op het internet. Voor ons is niets te gek en we leveren voor al onze klanten een passende oplossing.

Geen enkele opdracht is voor ons hetzelfde!

DE TOEPASSING

Het gaat bij TR Broadcasting voornamelijk om kwaliteit, professionaliteit en goede service. Met onze speciale meercamera-dienstverlening kunnen wij zowel in theaters en evenementenhallen alsmede op uw bedrijfslocatie een volledige show leveren. Niet alleen de volledige video maar ook audio en licht kunnen we voor u regelen op de locatie naar wens. Wij bouwen uw locatie zelfs om naar een volledige tv-studio indien wenselijk. Wij leveren hierbij niet alleen het perfecte licht voor video maar zelfs complete achtergronden kunnen we leveren met uw bedrijfsnaam! Een compleet decor inclusief presentatietafel behoort zelfs tot de mogelijkheden!

LOCATIES WAAR WIJ WERKEN

Met onze meercamera registratie kunnen wij zeer mobiel te werk gaan en eigenlijk op elke locatie onze set opbouwen. Een theater of evenementenhal is natuurlijk geen probleem en doen wij wekelijks. Wij overleggen graag met u wat de mogelijkheden zijn en luisteren graag naar uw wensen. Op deze wijze kunnen wij u een plan introduceren zodat het voor u mogelijk is om uw wensen in de praktijk te brengen. Niet alleen kijken we naar uw wensen: We kijken ook wat haalbaar is binnen uw budget.

DE TOEPASSINGEN WAARVOOR WIJ LEVEREN

TR Broadcasting levert meercameraregistraties op elke locatie. Van een theater tot een evenementenhal, wij zijn graag overal aanwezig! Op onze pagina over meercameraregistratie (multicam) kunt u meer informatie vinden over de toepassingen waarvoor wij leveren en wat hierin de mogelijkheden zijn.

VAN THEATER TOT AAN EEN EVENEMENTENHAL

Heeft u opnames nodig van uw bedrijf of instelling? Een theater of een evenementenhal? Of een andere prachtige locatie? Wilt u dit graag met meerdere camera’s vastleggen en heeft u onze meercamera registratie dienstverlening nodig? Of heeft u een camerateam nodig voor uw professionele instantie? Voor particuliere en zakelijke klanten staan wij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar voor het leveren van onze dienstverlening. Ook voor lokale, regionale en landelijke omroepen werken wij graag. Heeft u vaker een camerateam nodig? Dan kunnen wij zelfs meerjarencontracten aanbieden! Wij zien uw (aan)vraag graag tegemoet.

Er zijn bij TR Broadcasting vele mogelijkheden. Wij komen dan ook graag in contact met u!

Contact

Heeft u interesse in onze Meercameraregistratie?

Neem dan snel contact op met onze afdeling Sales voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer: 035 – 234 00 04 of via e-mail op: sales@trbroadcasting.tv.