Outdoor

Video, dat is waar we goed en zeer gedreven in zijn bij TR Broadcasting. Zowel Indoor alsmede Outdoor staan we graag voor u klaar! Grote evenementen zijn dan ook altijd een enorm toffe uitdagen en onze medewerkers zijn dan ook blij wanneer we in de buitenlucht mogen werken.

Of we nou werken voor een gigantisch evenement in de buitenlucht waarbij we met meerdere camera’s uw locatie vastleggen of dat we werken voor bijvoorbeeld een reisorganisatie in het buitenland: onze medewerkers zijn gezegend met hun vak en wij worden blij van elke opdracht!

TR Broadcasting werkt veel in het buitenland. Denk aan reisorganisatie die ons naar vakantieoorden sturen om prachtige opnames van hun locaties te maken tot aan luchtvaartorganisaties die prachtige beelden wensen van hun bestemmingen, niets is te gek voor ons!

DE TOEPASSING

Het gaat bij TR Broadcasting voornamelijk om kwaliteit, professionaliteit en goede service. TR Broadcasting heeft verschillende diensten die we allemaal in de buitenlucht kunnen verwezenlijken. Onze ENG-Teams werken graag buiten maar ook onze meercamera-teams werken graag in de buitenlucht. Denk aan het verslaan van sportwedstrijden tot aan het werken voor bruiloften in de open lucht, wij staan voor u klaar! En dat doen we met een goede service door weer en wind!

LOCATIES WAAR WIJ WERKEN

Nederland, het buitenland, op buitenpodia, tijdens bruiloften: TR Broadcasting is overal zichtbaar en daar doen we dan ook onze uiterste best voor. Wij werken voor iedereen, overal. We zijn graag zichtbaar en zorgen voor prima service. We zijn daarom ook 24 uur per dag bereikbaar en dat ook nog eens 365 dagen per jaar.

OUTDOOR?

TR Broadcasting levert outdoor. Dat wil zeggen dat we in de buitenlucht onze dienstverlening leveren. Denk bijvoorbeeld aan een aftermovie van een openluchtconcert, een opname van een bedrijf, drone-beelden, luchtfoto’s en luchtvideo’s en natuurlijk leveren we dat overal…..overal ter wereld!

VAN NEDERLAND TOT NIEMANDSLAND

Heeft u opnames nodig van uw bedrijf of instelling? In Nederland of The United States of America? In Spanje of Bulgarije? Wij zijn overal ter wereld al eens geweest! Voor particuliere en zakelijke klanten staan wij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar voor het leveren van onze dienstverlening. Ook voor lokale, regionale en landelijke omroepen werken wij graag. Heeft u vaker een camerateam nodig? Dan kunnen wij zelfs meerjarencontracten aanbieden! Wij zien uw (aan)vraag graag tegemoet.

Er zijn bij TR Broadcasting vele mogelijkheden. Wij komen dan ook graag in contact met u!

Contact

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Neem dan snel contact op met onze afdeling Sales voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer: 035 – 234 00 04 of via e-mail op: sales@trbroadcasting.tv.