Event Streaming

Live Streaming op uw evenement? Dat kunnen wij met Event Streaming! Wij realiseren deze dienst voor een prachtige prijs. Wij werken uitsluitend met professionele medewerkers en staan dagelijks voor u klaar. TR Broadcasting werkt met gemotiveerde professionals die houden van hun werk en houden van video.

Live streaming is een dienst die we altijd aanbieden samen met een andere dienstverlening. Onze ENG-Teams kunnen bijvoorbeeld live-streaming op locatie opzetten om live te produceren voor bijvoorbeeld het landelijk, regionaal of lokaal nieuws. Onze meercamera-registratie kan zorgen voor een live-verbinding vanuit een theater of op een prachtige locatie waar u een evenement of concert organiseert.

DE TOEPASSING

Live Streaming of Event Streaming zorgt dat uw evenement of presentatie live te volgen is via internet. Niet alleen zorgen we dat bijvoorbeeld uw logo in beeld te zien is, ook kunnen we visuele effecten toevoegen als een nieuws ticker en verschillende soorten overgangen.

TR Broadcasting zorgt ervoor dat uw evenement wordt uitgelicht en bijvoorbeeld zichtbaar is via uw website of via Facebook. Live Streaming van TR Broadcasting is een zogenoemde dienst ADD-ON. Wij verzorgen bijvoorbeeld een live registratie en daarbij bieden wij de mogelijkheid om live-streaming aan te vragen.

Het enige wat wij nodig hebben is een goede en stabiele internetverbinding. Zelfs die zouden we op uw locatie kunnen regelen.

LOCATIES WAAR WIJ WERKEN

Live Streaming of Event Streaming leveren wij nagenoeg op elke locatie. Het enige wat wij nodig hebben is stroom en een stabiele internetverbinding. Indien nodig kunnen wij deze zelf leveren of aanvragen. Wij werken voornamelijk voor bedrijfslocatie, theaters, evenementenbureau’s en evenementenlocaties maar kunnen natuurlijk op elke gewenste locatie onze dienstverlening leveren.

LIVE STREAMING: WIJ STAAN VOOR U KLAAR!

Een live uitzending vanaf uw locatie? Of een locatie als een theater of evenementenlocatie? Wij regelen het voor u!

Mocht u meer informatie wensen over onze live streaming diensten? Kijk dan eens op onze pagina met meer informatie over live streaming.

Contact

Heeft u interesse in onze live streaming mogelijkheden??

Neem dan snel contact op met onze afdeling Sales voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer: 035 – 234 00 04 of via e-mail op: sales@trbroadcasting.tv. Onze afdeling Live Streaming staat graag voor u klaar!