Bruiloftsfilm: Jullie speciale moment op beeld!

De mooiste dag van jullie leven, dat zou toch wel je bruiloft moeten zijn. TR Broadcasting maakt fantastische en professionele hoge kwaliteit beelden: Een echte bruiloftsfilm! Voor de meesten is het belangrijk om daar een mooi aandenken aan te hebben. Misschien om later nog eens terug te denken aan die fantastisch mooie dag of om aan de kinderen te laten zien hoe jullie speciale dag eruit heeft gezien.

TR Broadcasting praat liever niet over bruiloftsvideo of trouwvideo! Wij hebben het liever over bruiloftsfilm omdat wij altijd in filmische kwaliteit uw speciale moment vastleggen. Onze ENG-Teams hebben filmische camera’s, denk bijvoorbeeld aan een RED EPIC of een BlackMagic URSA 4,6K. Dat zijn professionele camera’s speciaal voor filmdoeleinden.

Het verschil tussen een bruiloftsvideo of bruiloftsfilm is vooral de manier van monteren en de manier van filmen. Wij schieten een film, maken een logische samenvatting van uw speciale dag en zorgen voor een kwalitatief hoogstaand eindproduct. De meeste bedrijven die bruiloftsvideo’s of trouwvideo’s aanbieden komen met een goedkope camera en leggen uw dag misschien wel vast voor een kleine onkostenvergoeding. TR Broadcasting maakt daarin het verschil: Wij filmen voor een mooi bedrag maar doen dit in gigantische kwaliteit met topcamera’s. Een groot verschil in het eindproduct wat u zeker gaat zien en merken!

TR Broadcasting weet als geen ander hoe wij jullie speciale dag mooi moeten vastleggen. We zijn niet aanwezig maar proberen juist op de achtergrond te blijven. Onze medewerkers hebben veel ervaring met bruiloftsfilms. We bieden ze dan ook al aan vanaf 2007.

Veel bedrijven leveren een bruiloftsvideo of trouwvideo. Wij noemen het liever een bruiloftsfilm. Wij vinden namelijk dat een bruiloft iets speciaals moet zijn. We nemen de wensen van het bruidspaar dan ook uitvoerig door en maken een fantastische film. Natuurlijk schieten wij alle beelden in hoge kwaliteit (eventueel zelfs in 4K kwaliteit) en zorgen we dat er een fantastisch eindproduct geleverd wordt!

DE TOEPASSING

Het gaat bij TR Broadcasting voornamelijk om kwaliteit, professionaliteit en goede service. Omdat wij snappen dat de meeste mensen overdag werken en vooral in de avonduren en in het weekend hun bruiloft plannen zijn wij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar. Via e-mail kunt u alle vragen stellen die u wenst en wij zullen altijd zo spoedig mogelijk reageren. Daarnaast is het ook mogelijk direct met een medewerker te chatten en zijn we natuurlijk telefonisch bereikbaar.

TR Broadcasting vind service extreem belangrijk. Dat hebben we dan ook meegekregen van ons moederbedrijf De Nederlandse Omroep. Service staat voor ons bovenaan elk lijstje. We maken met u een uitgebreide planning, zorgen dat we fantastische beelden schieten en zijn eventueel zelfs betrokken bij jullie planning van de speciale dag.

LOCATIES WAAR WIJ WERKEN

Met onze bruiloftsfilms werken wij overal. We hebben zelfs niet eens stroom nodig om prachtige beelden te schieten. Ons ENG-Team die voor u beschikbaar is, beschikt over alle benodigdheden om een prachtige film voor u in elkaar te zetten.

We zorgen voor interessante interviews, prachtige beelden en natuurlijk is het mogelijk meerdere locaties op een dag te bezoeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van prachtige beelden op een toplocatie? En daarnaast beelden van de voorbereiding? Het moment dat u het ja-woord geeft en we sluiten af met het feest. Of misschien wel uw thuiskomst?

Ieder bruidspaar heeft wensen en die respecteren wij. Daarom vinden wij de voorbereiding van een bruiloft dan ook enorm belangrijk en spreken we graag met u de wensen door.

MAAR ZO’N FILM IS TOCH HARTSTIKKE DUUR?

TR Broadcasting levert al sinds 2007 prachtige video’s. Dat doen we met passie en liefde voor ons vak. Onze ENG-Teams werken dagelijks aan fantastische projecten en zijn nauw betrokken bij de voorbereidingen. Wij kunnen voor elke prijs een bruiloftsfilm draaien. Het ligt natuurlijk wel aan uw wensen, de (hoeveelheid) locaties, de uren die we aanwezig dienen te zijn en natuurlijk ook aan hoe uw dag eruit komt te zien.

Wij leveren onze teams echter voor fantastische bedragen. Wij vragen u echter wel rekening te houden met het uurtarief van onze medewerkers. In de meeste gevallen komt ons ENG-Team met 2 personen en zorgen wij voor enorm goede kwaliteit beeldmateriaal.

Wij kunnen dus prachtige beelden leveren, dit doen wij voor weinig geld en compleet naar wens. U kunt altijd contact opnemen met onze sales-afdeling voor meer informatie. Zij zijn bereikbaar via sales@trbroadcasting.tv of via ons telefoonnummer: 035 234 00 04.

BRUILOFTSFILMS: WIJ STAAN VOOR U KLAAR!

Heeft u opnames nodig van uw bruiloft? En wenst u echt een prachtig eindresultaat en wilt u graag dat wij de gehele dag aanwezig zijn? Dat is geen enkel probleem voor onze ENG-Teams.

Mocht u meer informatie wensen over onze ENG-Teams die de beelden schieten voor bruiloftsfilms? Kijk dan eens op onze pagina met meer informatie over ENG-Teams.

UW JA-WOORD LIVE?

Kunnen uw familieleden er niet bij zijn vanwege ziekte of door andere omstandigheden maar wilt u ze graag het moment live laten meegenieten dat u JA zegt tegen elkaar?

Dan kunnen wij voor weinig geld een prachtige live-verbinding voor u opzetten zodat uw geliefde toch aanwezig kan zijn. De enige eis die wij hebben is dat er een goede internetverbinding aanwezig is. Op de meeste trouwlocaties is een internetverbinding aanwezig zodat wij uw speciale moment live kunnen uitzenden voor familie, vrienden of andere genodigden. En dat leveren we voor zeer weinig geld extra!

Contact

Heeft u interesse in onze bruiloftsfilms?

Neem dan snel contact op met onze afdeling Sales voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer: 035 – 234 00 04 of via e-mail op: sales@trbroadcasting.tv. Onze ENG-Teams staan graag voor u klaar!