Beurzen & Congressen

TR Broadcasting levert vele soorten dienstverlening. Van een cameraman voor een halve dag tot aan een complete meercamera-registratie voor een concert in een theater bijvoorbeeld. Een nieuwe dienstverlening van TR Broadcasting is het leveren van teams voor uw beurs of congres.

Een tv-scherm waarop uw diensten te zien zijn, een samenvatting van een beurs waarop u met uw bedrijf aanwezig bent of het live streamen van een congres die uw bedrijf organiseert?

Alles is mogelijk bij TR Broadcasting. Wij leveren allerlei soorten dienstverlening als het gaat om beurzen en congressen en kunnen elk bedrijf van dienst zijn!

DE TOEPASSING

Het gaat bij TR Broadcasting voornamelijk om kwaliteit, professionaliteit en goede service.

Het gebruik van audiovisuele middelen is steeds meer vanzelfsprekend. TR Broadcasting biedt wat u zoekt als het gaat om video. Van een LCD scherm tot een compleet led systeem voor een stadion: wij leveren het!

Wij leveren niet alleen schermen voor op beurzen maar ook complete visuele effecten. Uw logo, berichten van uw bedrijf, complete bedrijfsvideo’s: TR Broadcasting maakt wat u nodig heeft!

LOCATIES WAAR WIJ WERKEN

Met onze meercamera-registratie kunnen wij uw beurs live uitzenden op internet of laten zien op grote schermen. Ook leveren we televisies met beelden. Wij werken in grote evenementenhallen, op kleine beurzen en zelfs in grote stadions: Niets is ons te gek!

DE TOEPASSINGEN WAARVOOR WIJ LEVEREN

TR Broadcasting levert meercameraregistraties en ENG-Diensten op elke locatie. Van een theater tot een evenementenhal, van een beurs tot een bedrijfspand: wij zijn graag overal aanwezig! Op onze pagina over meercameraregistratie (multicam) kunt u meer informatie vinden over de toepassingen waarvoor wij leveren en wat hierin de mogelijkheden zijn.

Ook leveren onze ENG-Teams verschillende mogelijkheden als het gaat om video. Onze afdeling Graphics verzorgt de complete vormgeving voor uw bedrijf!

WIJ ZIJN OVERAL

Heeft u opnames nodig van uw bedrijf of instelling? Een theater of een evenementenhal? Een beurs of zakelijke bijeenkomst? Of een andere prachtige locatie? Wilt u dit graag met meerdere camera’s vastleggen en heeft u onze meercamera registratie dienstverlening nodig? Of heeft u een camerateam nodig voor uw professionele instantie? Voor particuliere en zakelijke klanten staan wij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar voor het leveren van onze dienstverlening. Ook voor lokale, regionale en landelijke omroepen werken wij graag. Heeft u vaker een camerateam nodig? Dan kunnen wij zelfs meerjarencontracten aanbieden! Wij zien uw (aan)vraag graag tegemoet.

Er zijn bij TR Broadcasting vele mogelijkheden. Wij komen dan ook graag in contact met u!

Contact

Heeft u interesse in onze Meercameraregistratie of ENG-Teams?

Neem dan snel contact op met onze afdeling Sales voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer: 035 – 234 00 04 of via e-mail op: sales@trbroadcasting.tv.