U bevindt zich nu op de website van TR Broadcasting en daar zijn we blij mee. TR Broadcasting heeft een complete lijst met nieuwe dienstverlening voor al onze klanten. Waarschijnlijk bent u op zoek naar video voor uw bedrijfspresentatie, een mooie bruiloftsfilm of zoekt u een meercamera-registratie voor uw concert of evenement? Of misschien ziet u onze website omdat u het gewoon interessant vind om te lezen wat wij doen?

Wij zijn TR Broadcasting en leveren hoge kwaliteit video’s voor verschillende toepassingen en doeleinden en daar zijn we trots op. Wij werken op dit moment onder meer voor de Politie Enschede en voor vele theaters. Daarnaast zijn we leverancier voor vele lokale, regionale en landelijke omroepen in Nederland en mogen we prachtige video’s en films produceren. Sinds een aantal maanden hebben wij gekeken naar de behoeftes van onze klanten, die veranderen natuurlijk constant aangezien de wereld van televisie en social media ook constant veranderd.

Dat is dan ook de reden dat ons dienstenaanbod vanaf Januari 2018 flink gaat wijzigen. We gaan ons meer richten op de markt van het live streamen en op de zakelijke dienstverlening. We hebben voor onze zakelijke markt dan ook een aantal prachtige diensten op mogen zetten en kunnen veel bereiken voor minder geld!

We vinden het natuurlijk fantastisch dat u zich op onze website bevind en willen u natuurlijk graag laten zien wat de mogelijkheden zijn bij TR Broadcasting. Kijkt u dus gerust eens rond. Mocht u geïnteresseerd zijn kunt u ook altijd eens een kijkje nemen op de website van De Nederlandse Omroep. Daarnaast hebben wij ook een website vol met leuke en interessante adviezen en tips voor de beginnende ondernemer. U kunt natuurlijk eens kijken op www.tipsvandezaak.nl voor meer informatie en leuke tips!

Verder heeft TR Broadcasting ook een aantal fantastische acties die u kunt vinden op onze speciale actiepagina.

Wij danken u voor uw bezoek aan onze vernieuwde website en wensen u alvast hele fijne feestdagen en een zeer gelukkig 2018!