Vanaf heden beschikt TR Broadcasting over een uitgebreide set camera’s van DJI.
 
De DJI Ronin hadden we al in ons assortiment. Sinds kort hebben we daar een fantastische camera van BlackMagic Design voor beschikbaar die in 4K-Cinema kwaliteit kan filmen. Een echte aanwinst omdat we hier fantastische stabiele beelden mee kunnen schieten.
 
De nieuwe “Inspire 2” van DJI is daarbij ons pronkstuk: Een Drone met een Zenmuse X7 camera die in maar liefst 6K-kwaliteit kan filmen.
 
Ook de DJI OSMO Pro voegen we toe aan ons assortiment professionele camera’s. Niet alleen filmt deze camera in perfecte 4K-Kwaliteit, we kunnen ook melden dat de stabiliteit van deze camera echt geweldig is.
 
Als laatste hebben we ook de DJI Osmo+ toegevoegd aan ons assortiment voor diverse actiebeelden die we in Enschede gaan schieten. Deze betaalbare camera filmt niet alleen in 4K kwaliteit, ook perfecte Full-HD slowmotions zijn geen enkel probleem voor deze camera. We kunnen de dienstverlening en waakzaamheid van de agenten van het Basisteam in Enschede dan ook prachtig in beeld brengen!
 
Een fantastische aanwinst voor het maken van prachtige beelden. Wil jij graag leren filmen met professionele apparatuur zoals camera’s van DJI, BlackMagic Design of met een RED Epic? Lijkt het je geweldig om te werken in de audiovisuele wereld? Binnenkort start TR Broadcasting met lessen op een fantastische locatie in Enschede. Interesse? Stuur ons dan een bericht via Facebook Messenger of mail ons op planning@trbroadcasting.tv