Video zorgt tegenwoordig niet alleen voor meer likes voor je bedrijf, het zorgt er tevens voor dat je sneller bovenaan eindigt in bijvoorbeeld de tijdlijn van Facebook waardoor meer mensen je pagina zullen bekijken!

Video is een mooie basis maar wanneer je met je bedrijf er echt toe wil doen op Facebook dan horen livestreams en webcasts daar natuurlijk ook bij. Wij verwachten een behoorlijke groei in het gebruik van livestreams en webcasts voor bedrijven. Daarom zien wij het dan ook als een van dé content marketing trends van 2018. Terwijl platforms als Facebook en YouTube al een professionele manier bieden om te livestreamen, is LinkedIn inmiddels ook bezig met het testen van een uitgebreide livestream tool.

TR Broadcasting biedt professionele oplossingen op meer dan 150 verschillende channels en tevens op bedrijfswebsites voor interne communicatie. Vergeet niet dat livestreams prioriteit hebben in onder meer de tijdlijn van Facebook waardoor meer mensen uw pagina en berichten zullen zien wat uiteindelijk tot meer engagement en conversie leidt.

Met onze livestreams en webcasts creëer je de mogelijkheid om direct contact met je doelgroep te maken. Door de identiteit en persoonlijkheid van het bedrijf te communiceren ontstaat er engagement met je merk of bedrijf.

Wij bieden efficiënte en professionele mogelijkheden omtrent livestreams en webcasts en we bieden dat aan bedrijven maar ook als particuliere dienst!

Meer informatie? Stuur ons een e-mail op sales@trbroadcasting.tv