De dag van uw leven, dat is misschien wel uw bruiloft. Daar wenst u toch ook een mooie video van? Een bruiloftsfilm is misschien wel onze meestgevraagde dienst en dat doen we dan ook graag met veel aandacht voor u: Het bruidspaar!

Of misschien wilt u wel een leuke unieke bruiloftsfilm cadeau geven aan familie of vrienden? TR Broadcasting neemt graag met u de wensen door en levert voor elk bruidspaar een mooie bruiloftsfilm op maat.

Veel bedrijven hebben het over een bruiloftsvideo. Zij maken een samenvatting van de dag, monteren het en leveren het aan u. TR Broadcasting praat graag over een bruiloftsfilm. De reden? Wij filmen in hoge filmkwaliteit en maken een echte film van uw bruiloft. Kwaliteit en professionaliteit staat bij ons voorop. U staat bij ons dan ook altijd in het zonnetje en wij staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar om u te adviseren voor uw bruiloftsfilm.

Veel bedrijven zijn alleen tijdens kantooruren bereikbaar. TR Broadcasting maakt daarin het verschil. Wij snappen natuurlijk dat u overdag vaak aan het werk bent en in de avonduren uw bruiloft graag wenst te plannen. U kunt daarom ook in de avonduren gewoon bij ons terecht. Een mailtje sturen of ons benaderen via onze live chat is natuurlijk geen enkel probleem en wel zo makkelijk.

Wij hebben een uitgebreide vragenlijst ontwikkeld. Wij vragen u de vragenlijst in te voeren, bepaalde zaken toe te lichten en wij maken een fantastische bruiloftsfilm op maat. Het concept krijgt u gewoon per mail en u kunt aangeven wat u zelf fijn vind.

Heeft u ook interesse in een prachtige bruiloftsfilm van uw eigen bruiloft? Neem dan snel contact op met onze afdeling sales via het telefoonnummer: 035 234 00 04 of mail ons op sales@trbroadcasting.tv voor meer informatie.

Wenst u meer informatie over een bruiloftsfilm? Bekijk dan ook eens de informatie op onze website onder het kopje: Bruiloftsfilm.