TR Broadcasting heeft vaak een prachtige actie voor haar klanten. Nieuwe maar ook de acties die al hebben plaatsgevonden kunt u hieronder bekijken! De acties van TR Broadcasting proberen wij altijd met zeer veel precisie en met oog voor onze klanten en dienstverlening op te stellen. Het kan echter voorkomen dat deze niet helemaal aansluiten op uw wensen.

Wij komen graag met u in contact om te bekijken wat wij voor u zouden kunnen betekenen. Een actie aanpassen aan uw wensen? Daar valt bij TR Broadcasting altijd over te discussiëren. Wij hebben vele mogelijkheden en passen ons graag aan, aan de wensen van onze klant!

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Neem nu contact met ons op voor meer informatie. U kunt een mail sturen naar sales@trbroadcasting.tv of bellen naar 035 – 234 00 04 voor meer informatie of een passende offerte.

Onze berichten

ENG-Teams, meercameraregistratie, bruiloftsvideo’s maar ook graphics als leaders, bumpers, decors, commercials, games, scoreboards, titelvormgeving, augmented reality, virtual reality en natuurlijk 3D en Drones zijn onze specialiteit. Wij leveren dagelijks met vele teams video door heel Nederland en zelfs in de rest van Europa.

Met onze gedreven en professionele medewerkers leveren wij video voor particuliere en zakelijke klanten. Bij ons staat service voorop. Per e-mail zijn wij daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en ook hebben wij een telefonische klantenservice die u graag van dienst is tijdens onze openingstijden.

Wij werken niet alleen tijdens werkdagen, maar natuurlijk ook in het weekend en in de avonduren! 365 dagen per jaar zijn wij geopend en beschikbaar voor uw opdrachten. Zelfs met kerst, oud en nieuw en andere speciale feestdagen staan wij graag voor u klaar en zorgen we dat onze dienstverlening beschikbaar is.